art.nr kro/m0007

Kronen KUJ V

Kronen høyytelses kubemaskin for terninger, strimler og skiver KUJ V kutter grønnsaker, frukt m.m. i skiver fra 2 til 12 mm, i strimler fra 2 til 20 mm og i terninger på 3 til 20 mm i nøyaktig og perfekt skjærekvalitet, i en enkel operasjon. Avhengig av produkt og skjæretykkelse er kapasiteten mellom 300 og 3000 kg i timen. 

Tilleggsutstyr av høy kvalitet muliggjør ryddig oppskjæring, og forbedrer dermed holdbarheten til produktene. Selv delikate produkter som løk, paprika, sopp, tomater m.m. kan behandles. 

Kronen KUJ V

Produktbeskrivelse

  • Den standard innebygde frekvensomformeren med syv justerbare hastigheter garanterer et skånsomt kutt av sensitive produkter som jordbær, rødbeter osv. 
  • I tillegg til større terninger av epler, meloner, skinke, kokt eller kjølt kjøtt og en rekke grønnsaker, kan små terninger også kuttes (3x3 mm) 
  • Videre vegetabilsk ris, f.eks. fra brokkoli kan behandles med KUJ V på en enkel og rask måte. Derfor kan du kutte små, avlange grønnsaksstrimler ved å bruke forskjellige justeringer, f.eks. et format på 3x3x5 mm. 
  • Til dip, saus, salater m.m. kan KUJ V produsere fine strimler i 2x2 mm. tykkelse


Tekniske spesifikasjoner